Alexandra Järeholm blir ny VD på DF Kompetens

Alexandra Järeholm blir ny VD på DF Kompetens

I april tillträder Alexandra Järeholm som VD på DF Kompetens. Med lång erfarenhet av branschen känner företaget ett stort förtroende för henne.

DF Kompetens erbjuder kompetensutveckling inom IT-arkitektur, verksamhetsledning, objektledning och informationssäkerhet. Vårt utbud är inriktat på högre vidareutbildning som ger en påtaglig verksamhetsnytta och tydliga karriärsteg. Vi erbjuder både uppdateringar och fördjupningar inom aktuella spetsområden samt heltäckande program för yrkesroller.

 

Vad gäller rätt kompetens för att leda DF Kompetens framåt har Alexandra Järeholm vad som krävs. Alexandra har arbetat inom företaget sedan 2008 och har därmed stor erfarenhet av verksamheten och alla dess områden. Nu välkomnar vi henne in i rollen som DF Kompetens nya VD.

 

Tillsammans med fantastiska kollegor och partners ska vi fortsatt leverera kompetensutveckling inom IT och verksamhet, identifiera nya behov ute i verksamheterna och främja ett livslångt lärande.
- Alexandra Järeholm

Leif Häggmark, som fram tills nu verkat som DF Kompetens verksamhetsledare, kommer fortsätta inom företaget som styrelseordförande.

 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!