Biljetterna till ITARC 2021 är släppta

Biljetterna till ITARC 2021 är släppta

ITARC är Sveriges största konferens för IT-arkitekter och anordnas årligen av Dataföreningen kompetens och IASA Sverige. Den 18-19 oktober 2021 arrangeras konferensen för fjortonde året och temat är "The Rorschach Architect". Nu är biljetterna äntligen släppta!

Under två dagar samlas IT-arkitekter från Sverige såväl som andra delar av världen för att få inspiration och verktyg som ska underlätta mötet med framtiden. Bland föreläsarna hittar vi namn som Megan Reitz, Whynde Kuehn och Matthew Skelton.

Temat för konferensen kan beskrivas med en fråga: "Vilken arkitekt vill du vara i framtiden?"; Föreläsarna står för variation vad gäller budskap och bakgrund - målet är att deltagarna själva ska reflektera över var dessa idéer passar eller inte passar utifrån sin egen personliga syn på arkitektur. 
 

Barry O'Reilly är programansvarig och moderator.
 

– ITARC 2021 kommer bli otroligt spännande! Vi kommer att uppmärksamma arkitektens förmåga och frihet att skapa sin egen karriär och välja sin egen väg. Under två dagar kommer vi att lyssna på världsledande talare som introducerar nya idéer, tankesätt, och verktyg som hjälper publiken att välja sina nästa steg genom att belysa vad som finns "där ute". Megan inleder med kanske en av de viktigaste färdigheterna för arkitekter som vill våga välja sin egen väg - ”Speaking Truth to Power”. Inte nog med att arkitekten kan bestämma själv i vilken riktning de vill växa - de tillhör också en fantastiskt internationell grupp där nya idéer, paradigmer, och verktyg produceras kontinuerligt. I år kommer ITARC presentera flera av dessa och dessutom ge inspiration till deltagare som efter 18 månader hemma kommer tillbaka till jobbet med ny entusiasm och chans att testa mycket nytt.
 

Barry O'Reilly har varit Worldwide Lead för Microsofts Solution Architecture Community. Idag forskar han inom komplexitetsteori och Software design, två discipliner som har korsbefruktats och skapat det som Barry benämner som "Residuality Theory". Förutom rollen som moderator och innehållsansvarig håller han, med grund i sin forskning, en föreläsning och workshop under konferensen.
 


barry-oreilly 

Barry O'Reilly är programansvarig och moderator under konferensen. 


En hybrid konferens

Årets konferens blir en hybrid variant. Det innebär att deltagarna kan välja att delta på plats eller digitalt. Det är dock inte första gången konferensen utformas på detta vis. Förra årets konferens, ITARC 2020, arrangerades i hybrid form med lyckat resultat.
 

– Vi hoppas att vi kan ha många deltagare på plats fysiskt, men om läget blir annorlunda än tänkt till hösten kommer vi självklart följa myndigheternas rekommendationer. I så fall blir konferensen helt digital, säger projektledaren Anna Thorén Roslund  

 
Dataföreningen kompetens förberedde sig för att leverera utbildningar i hybrid form redan i januari 2020. Under pandemin har de flesta av utbildningarna levererats i hybrid eller digital form. 
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!