Hur ställer du dig till det fysiska mötet?

Hur ställer du dig till det fysiska mötet?

Äntligen får vi ta emot deltagare i våra fysiska klassrum igen! Vi längtar efter att fylla våra lokaler med kompetensutveckling och nätverkande. För att du ska känna dig trygg med att besöka oss har vi gjort det möjligt för dig att göra ett ställningstagande när du besöker oss - om du vill!

Mötesrestriktionerna är borta, men din inställning till det fysiska mötet kan variera från din kurskompis. För att underlätta återgången till det fysiska mötet har vi gjort det möjligt för dig att göra ett ställningstagande när du besöker oss.
 

Grön eller gul?

Det är inte obligatoriskt att göra ett ställningstagande, men om du vill gör du det genom att ta en klisterlapp av den färg vars påstående du håller med om. Klisterlapparna finns placerade på flera platser i våra lokaler på Fleminggatan 7 i Stockholm. 
 

gron-gul 

Ta en gul lapp om du håller med:
”Jag undviker fysisk kontakt”

Ta en grön lapp om du håller med:
"Jag är okej med begränsad fysisk kontakt, exempelvis armbågshälsningen"

Våra hybrida klassrum finns kvar

Under pandemin växte vår hybrida klassrumsundervisning fram vilket, trots mötesrestriktionerna, har möjliggjort en kompetensresa för knappa 1500 personer mellan mars 2020 och september 2021. Vi kommer även fortsättningsvis erbjuda hybrid klassrumsundervisning för de som inte har möjlighet att ta del av kompetensutveckling på plats. Om du har frågor om undervisningsformen på en specifik utbildning kan du alltid kontakta oss. 
 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!