Vi digitaliserar certifikaten!

Vi digitaliserar certifikaten!

Efter 23 år med papperscertifikat är det nu dags för ett skifte i certifieringsförfarandet. Vi övergår till digitala certifikat i samarbete med specialistbolaget Diplomasafe.

Förändringens tid är nu, varken deltagare eller utbildare vill bli lämnade i den analoga världen.
- Mikkel Egehave, CEO Diplomasafe

 

Under våren 2022 övergår vi till att dela ut digitala certifikat. Ett skifte som medför en enklare hantering av värdehandlingen, men också ett underlättande för den som vill öka sin synlighet som specialist inom sitt område på sina sociala medier.

 

De digitala certifikaten ligger tillgängliga på servrar inom EU i minst 30 år från dess att certifikatet erhålls. Lösningen tillhandahålls av företaget Diplomasafe som har en lång erfarenhet av säkra, digitala certifikat. För den som hellre ramar in sin certifiering går det givetvis även i fortsättningen att skriva ut handlingen. Alla certifikat kan laddas hem i PDF-format och verifieras sedan med hjälp av verifieringsteknik.

 

 

DF Kompetens VD Leif Häggmark ser flera fördelar med de digitala certifikaten:

”Som i all annan digitalisering blir det en enklare hantering när vi ska producera certifikat. Det blir också väldigt enkelt för den som fått ett certifikat att dela det på LinkedIn, eller andra sociala medier, för att visa upp den nya kompetens man erhållit. Jag tror att den största fördelen blir just att deltagarna enkelt kan hålla rätt på, och dela, sina certifikat.”

 

Mikkel Egehave, CEO Diplomasafe, menar att digitaliseringen är en naturlig väg framåt:

”Hela världen genomgår en enorm digital transformation. Nästan inget område av våra sociala, informationsmässiga, politiska, ekonomiska eller kulturella sfärer lämnas oförändrade. Vi går på alla sätt in i den digitala teknikens era, där alla analoga processer – även i utbildningssystemet – kommer att digitaliseras: Förändringens tid är nu, varken deltagare eller utbildare vill bli lämnade i den analoga världen."

 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!