Kursen Visualisera verksamhetens förmågor byter namn

Kursen Visualisera verksamhetens förmågor byter namn

Kursen Visualisera verksamhetens förmågor byter namn till Vintergatan – Skapa din verksamhetskarta.

Kursen fokuserar på modellen Vintergatan och visar hur du synliggör värden och skapar en översiktlig bild över hela eller delar av din verksamhet i en förmågekarta.

Vintergatanmetoden låter dig kombinera och visualisera flera perspektiv i en och samma verksamhetskarta som till exempel processer, information, IT-stöd och kundresor. Genom att placera dessa i verksamhetens övergripande värdeflöde skapar vi en geografi som snabbt blir ett stabilt underlag för en mängd nya analyser.

Metoden möjliggör att du kan zooma in och ut på delar av din verksamhet, med olika perspektiv på ett sätt som gör att nya mönster blir synliga.

Vintergatan gör det även möjligt att resa i tiden – från dagens läge till ett önskat läge genom att utifrån samma karta visualisera dagens lösningar och de tänkta framtida.

Vintergatan blir verksamhetens övergripande karta; grunden för att navigera rätt mot framtiden. Med Vintergatankartan i botten möjliggör vi nya, förbättrade beslutsunderlag till verksamheten.

Under kursen beskrivs även arbetsformer som leder till ett upplägg där din egen Vintergata växer fram i dialog och samarbete med hela din organisation. Skapar vi tillsammans så lär vi oss tillsammans.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!