Är du systemutvecklare och vill ta nästa steg i karriären?

Är du systemutvecklare och vill ta nästa steg i karriären?

Lyssna till senaste omgångens deltagare av Certifierad Lead Developer.

Utbildningen Certifierad Lead Developer av Dataföreningen Kompetens fokuserar på att befästa och fördjupa kunskaper för dig som är eller vill bli teknisk ledare. I mars i år certifierades den senaste gruppen Lead Developers och vi fått ta del av deltagarnas upplevelse. De svarade på frågan om varför de tycker att utvecklare borde gå utbildningen.

— Om man vill ta nästa steg i sin karriär och vill lära sig om ledarskap som utvecklare då är denna kurs väldigt bra. Det ger en omfattande syn på vad rollen Lead Developer innebär, berättar en deltagare.
—Bra generell grund, säger en annan.

Utbildningen riktar sig framförallt till dig som är systemutvecklare med några års erfarenhet och är beredd att ta ett större ansvar utan att behöva lämna praktisk programmering bakom sig. Vidare talar ytterligare en deltagare om anledningar till att gå utbildningen.

— Många utbildningar som är vid ett kurstillfälle är inspirerande och givande men oftast så blir det inget av det efteråt, men i den här kursen så känns det som lärande satt sig mer långsiktigt, säger deltagaren.

Är du systemutvecklare och vill ta nästa steg i karriären? Nästa tillfälle av Certifierad Lead Developer är den 22 augusti.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!