Det bästa jobbet man kan ha

Det bästa jobbet man kan ha

Data Scientist är den yrkesroll som har vunnit titeln ”Bästa jobbet i USA” tre år i rad. Motiveringen är den höga lönen och marknadens ökade efterfrågan på Data Scientists.

Den årliga rapporten ”The Glassdoor report” rankar de bästa yrkesrollerna i USA, i år utsågs Data Scientist som vinnare igen. Data Scientist är enligt rapporten det bästa jobbet man kan ha och detta är det tredje året i rad som yrkesrollen vinner. Undersökningen är baserad på följande faktorer: löneutsikter, nöjdhet hos yrkesgruppen och antalet jobbmöjligheter som finns på marknaden för rollen. 

Att Data Scientist är en nyckelroll är det ingen frågan om. Även i Sverige ser vi en hög efterfrågan på Data Scientists och därav även ett ökat behov av kompetensutveckling. Därför lanserar Dataföreningen Kompetens en uppdaterad version av utbildningen tillsammans med deras nya samarbetspartner Ferrologic.

Certifierad Data Scientist-utbildningen på Dataföreningen Kompetens ger dig de verktyg du behöver för att använda avancerade analytiska metoder och presentera analyser på ett engagerande sätt. För att nå ut med affärsanalyser och engagera en blandad publik ställs du inför höga krav på presentation och kommunikation. Ge dina analyser genomslagskraften de förtjänar med rätt kunskaper och nå ut med informationen till alla målgrupper. Utbildningen startar den 23 oktober.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!