Få ut större effekt av förvaltningsstyrningen!

Få ut större effekt av förvaltningsstyrningen!

Den 17 februari kör vi! Förvaltningsstyrningsdagen – en heldag med fokus på hur du får ut mer effekt ur din förvaltningsstyrning.

Med fokus på det senaste inom området ägnar vi en hel dag åt hur du kan få ut mer effekt utav förvaltningsstyrningen. Ta del av erfarenheter, tips och kommande trender för att ta din organisation till nästa nivå!

Med en fungerande förvaltningsstyrning kan organisationer öka verksamhetsnyttan och effekthemtagningen markant och under de senaste åren har man märkt ännu fler sätt att dra nytta av förvaltningsstyrningen.

Lyssna på talare från olika branscher som delar med sig av sin resa och hur förvaltningsstyrningen fungerat som en möjliggörare för dem.

Varmt välkommen!

Konferensen genomförs i samarbete med:
 

Några av dagens talare

Key-note • Förvaltningsstyrning 2.0 – Jakten på det försvunna förvaltningsuppdraget

Malin NordströmMalin Nordström arbetar idag som programledare för Karolinska Universitetssjukhusets testbädd för innovation. Hon är även aktiv forskare vid Linköpings Universitet sedan många år.

Sitt förflutna har hon som egen företagare och modellskapare av förvaltningsstyrningsmodellen pm3.

En resa med pm3 – från verklighet till modell och tillbaka igen

Ted TimmTed har arbetat med förvaltningsstyrning sedan mitten av 00-talet och har gjort resan från systemförvaltning till förvaltningsledare till modellutvecklare. Under åren har han arbetat med omfattande och verksamhetskritiska förvaltningsobjekt främst inom offentlig sektor. 

Han har också kommit att arbeta med modell-, process- och metodfrågor med fokus på pm3 men också med kombinationer av pm3 och ITIL, agila metoder och Lean. Idag arbetar han som management konsult på På AB.

Förändringsledning av förvaltningsstyrning

Kajsa SvedenstedtKajsa Svedenstedt har flera års erfarenhet av process- och verksamhetsutveckling. Hon arbetar som konsult hos IRM och är dagligen engagerad i utvecklingsprojekt.

Kajsa har därför en gedigen erfarenhet av praktiskt arbete inom förändringsledning inom olika branscher.



Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!