För tolfte året i rad arrangeras Sveriges största konferens för IT-arkitekter!

För tolfte året i rad arrangeras Sveriges största konferens för IT-arkitekter!

Under två dagar har vi samlat svenska och internationella tankeledare som belyser förtroende ur olika infallsvinklar som berör it-arkitekter. Möt föreläsare från IASA Global, Combitech, Folksam, Pensionsmyndigheten, Svenska Spel och Microsoft.

Hur bygger du förtroende? Användare av digitala tjänster får ta emot ständiga larmrapporter om stölder av personuppgifter, dold övervakning av kommunikation, hackade betalsystem och falska nyheter. Inte ens välrenommerade och etablerade aktörer upplevs längre tillförlitliga. Vem vill ha en kamera från en global IT-aktör installerad i sitt hem? Och vem vill ringa 1177 idag? Lagstiftarna svarar med allt hårdare lagar och regleringar. 

En konsekvens av utvecklingen är att drabbade och myndigheter letar efter skyldiga. Det räcker inte längre med att ett företag är skyldigt, rättssystemen vill ha fram skyldiga individer. I det här fallet är det yrkesverksamma som kan anses ha agerat försumligt eller vårdslöst vid design av digitala lösningar. Mot vem tror du blickarna riktas? 

Förtroende och etik har blivit en allt större fråga vid utveckling av digitala tjänster. Det handlar om förtroendet hos kunder och användare, mellan medarbetare i team och inom organisation samt inte minst tilliten till dig själv i din yrkesroll. Är förtroende på väg att bli ett nytt icke-funktionellt krav?

 Under två dagar har vi samlat svenska och internationella tankeledare som belyser förtroende ur olika infallsvinklar som berör it-arkitekter. Första dagen, 6 maj, är en konferensdag fylld med sessioner och inspirerande talare och andra dagen, 7 maj, är en dag med fördjupande workshopar inom området förtroende.

 Välkommen till ITARC 6-7 maj.

Läs mer och boka här!Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!