"Det här är både det roligaste och mest givande jag gjort."

Jag är... ”röda tråden” Och ”rektor” för certifierad CIO och certifierad Chefsarkitekt.

Jag har... många erfarenheter och insikter från ett varierat arbetsliv i roller som VD, sjukgymnast, affärschef, programmerare och sedan 2010 ”rektor”.

Min favoritplats på jorden är... en plats i solen eller på ridbanan.

Det mest givande med min roll som utbildningsledare... Det här är både det roligaste och mest givande jag gjort. Roligt därför att jag möter mycket engagerade och kompetenta deltagare. Och att arbeta med ett 15-tal av Sveriges bästa föreläsare. Givande därför att utbildningen gör skillnad. 

Att se deltagarna växa i sina roller och förmågor är den viktigaste drivkraften som motiverar mig till att hela tiden utveckla kursen så den ligger i framkant.

Digitalisering är ju inget nytt. Den har ju pågått i flera decennier. Däremot är det viktigt att förstå och utnyttja det faktum att denna fråga nu finns på agendan i lednings- och styrelserummen. Så kanske är det dags att på allvar ändra frågeställningen om varför IT kostar så mycket, till varför ligger vi efter i vårt digitaliseringsarbete? Det skapar även nya förutsättningar för att förändra CIO och CA rollerna. Det arbetar vi med på utbildningarna.

Motto... Gör det redan idag! 

Se videon där Stefan delar med sig av de insikter han anser är viktigast för att vara en framgångsrik CIO eller chefsarkitekt. 



Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!