Nya nätverk för affärsmodeller och IT-arkitektur

Nya nätverk för affärsmodeller och IT-arkitektur

Under 2014 kommer vi lansera två helt nya nätverk tillsammans med Dataföreningen. Nätverksledare är våra kollegor Christer Berg och Helena Carlsson tillsammans med våra partners från respektive utbildningar – Cordial, IRM, IT Nova, Iasa samt Waymark

De två nya nätverken som startar under 2014 är Affärsmodellnätverket och IT-arkitekturnätverket. Båda är öppna för aktiva inom affärsutveckling- respektive IT-arkitekturområdet.

Affärsmodellnätverket

Dataföreningen startar ett nytt nätverk kring affärsmodeller. Syftet är att bevaka utvecklingen inom affärsmodeller, utvärdera nyheter och förutse kommande affärsmodeller på olika marknader.

Affärsmodellnätverket är öppet för alla som arbetar med affärsutveckling och utveckling av IT-stöd för affärsprocesser. För att du ska få ut det mesta möjliga av nätverket bör du vara beredd att bidra med informationsinsamling och analys.

Nätverksledare är Christer Berg (Dataföreningen Kompetens). I nätverksredaktionen ingår Björn-Erik Willoch (Cordial Business Advisers), Mathias Kristiansson (IRM) och Helena Carlsson (Dataföreningen Kompetens).

Uppstartsmöte 6 mars – mer information och anmälan hittar du här.

IT-arkitekturnätverket

Dataföreningen startar ett nytt nätverk för IT-arkitekter. Syftet med nätverket är att omvärldsbevaka inom IT-arkitekturområdet avseende standarder, ramverk, modeller, metoder, mönster och praktikfall.

I programmet för nätverket ingår en strukturerad plan för omvärldsbevakning och scenarioanalys som löper årsvis. IT-arkitekturnätverket är öppet för alla praktiserande IT-arkitekter.

Nätverksledare är Christer Berg och Helena Carlsson (Dataföreningen Kompetens). I nätverksredaktionen ingår Lars Wiktorin (IT Nova), Daniel Akenine (Iasa Sweden) och Mats Gustafsson (Waymark).

Uppstartsmöte 13 februari – mer information och anmälan hittar du här.



Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!