Så säkrar du kompetensen efter färdig utbildning

Så säkrar du kompetensen efter färdig utbildning

Att våra kursdeltagare ska fortsätta sin kompetensresa efter avklarad utbildning är något vi alltid uppmuntrar. Många av våra kursdeltagare frågar oss hur de kan se till att kompetensutvecklingen fortsätter efter färdig utbildning. Ett av svaren stavas nätverk!

För er som vill maximera kompetensutvecklingen har Dataföreningen länge erbjudit flera olika premiumnätverk för kompetensutbyten och efter årsskiftet lanseras en ny nätverksform, digitala innovationsgrupper (DIG).

Målet med DIG är att skapa värde i varje deltagares verksamhet. Det kan handla om nya tillämpningar eller lanseringar som involverar att utveckla, införa eller förändra. I DIG antas en specifik utmaning inom ett aktuellt område i målinriktade program tillsammans med yrkeskollegor i samma situation. Genom att möta utmaningarna tillsammans kan fallgropar och risker minimeras.

Med start i januari 2019 släpps fyra innovationsgrupper som fokuserar på områden där förändringstrycket är som störst just nu. Alla fungerar som ett nästa steg efter våra certifierande program och heltäckande kurser: New RetailAntifragile ProcessAI-driven kundanalys och Token Economy. Antifragile Process är ett tydligt nästa steg på vår nya kurs Antifragile Architecture.

 Att deltagarna ska fortsätta sin kompetensresa efter avklarad utbildning är något vi alltid uppmuntrar. Under våra utbildningar får kursdeltagarna det senaste inom aktuella kunskapsområden, de får fördjupa sig inom specialistområden och en heltäckande insikt inom flera certifierande yrkesroller. Med DIG kan du få hjälp med dina utmaningar och höra hur andra tacklar sina problem.

Vi tror på att fantastiska idéer och innovationer kommer ur kunskapsutbyte och utveckling tillsammans.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!