Vad handlar agil metodik egentligen om?

Vad handlar agil metodik egentligen om?

Är du en progressiv ledare, som vill vara välinformerad om en av de bästa möjliga affärsmetoderna i modern tid?

På kursen Agile for Managers kommer du att lära dig vad agil metodik egentligen handlar om, vilket värde Agile kan leverera till din verksamhet och varför Agile blir mer och mer populärt bland chefer från år till år.

Välkommen till en tvådagarskurs där du kommer...

...se den stora agila kartan och lära dig om de bästa metoderna som vi har plockat upp från ett antal traditionella metoder som vi arbetat med genom åren – Lean, Agile, Scrum, Atern, XP, ITIL, RUP, etcetera.

Känner du dig inte träffad på grund av denna lista med s.k. IT-termer? Tror du redan att detta är inte för mig? Den Agile du kommer att få lära dig i vår kurs är på inget sätt reserverad för IT!

Agila-metoder 

Den ger verkliga fördelar på alla områden. Somliga kallar det ett recept för framgång. Om du tycker att vi överdriver – ta då bara en titt på några positiva resultat som vi kan se med Agile.

  • Exempelvis:
  • Produktivitetsökning (fördubblad på 6 månader)
  • Kortare Time To Market och dramatiskt minskade ledtider
  • Lägre kostnader för sjukskrivning (20% under 6 månader)
  • Lägre kostnader för rekrytering (80% under 6 månader)
  • Högre ROI för dina team (400% på 6 månader)

Under två dagar kommer fokus att ligga på vad och varför istället för vem och hur. Det gör vi genom att dela med oss av vår mångåriga erfarenhet av att implementera Agile i organisationer över hela världen. 

  • Genom att gå kursen kommer du bland annat att: 
  • Höra om Agile för teams prestanda, förvaltningsresultat och organisatorisk prestanda
  • Se lite statistik ur Harvard Business Review från Forbes, som presenterar bevis för de stora möjligheter Agile ger – den unikt designade Agile du bara får lära dig på vår kurs
  • Lära dig vilken typ av projektledning, affärsutveckling och organisatorisk design du behöver för att optimera vinsten med detta sätt att arbeta
  • Gå igenom några enkla beräkningar som visar hur du snabbt får avkastning på investeringen i införandet och där man tydligt kan se de ekonomiska fördelarna
  • Bekanta dig med några av kursledarens egna framgångsrika fall från de senaste åren
  • Genom engagerande medarbetare, få praktisk erfarenhet från några av de verktyg vi använder – verktyg som du kan börja använda direkt efter kursen!

Så går du vår kurs kommer du att lära dig vad den agila metodiken egentligen handlar om, hur du kan tjäna mer pengar på den och leverera i tid.


Mats JegeboMats Jegebo har 20 års erfarenhet från en mängd olika branscher och verksamheter. De senaste 10 åren har han haft ledande roller inom projekt- och testledning, kravställning, beställning, verksamhetsanalys, utredning, förvaltning, utveckling med mera.

Han arbetar gärna nära verksamheten där han tar roller som coach, koordinator, projektledare,  test- och kravansvarig i alla former av uppdrag. Mats långa erfarenhet och förmåga att kunna kommunicera både med beställare och med leverantör, verksamhet och IT, tillsammans med drivkraften att hela tiden sträva mot ”kundnyttan”, kommer i hans arbete som coach till sin fulla rätt.

Läs mer om Agile for Managers



Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!