Vi stärker upp med hybrida klassrum

Vi stärker upp med hybrida klassrum

Vi fortsätter med våra utbildningar och har stärkt upp med möjlighet för dig att delta på distans med samma känsla som om du vore på plats.

På våra utbildningar kan du delta på distans med samma känsla  som de som är på plats. Vi har lokaler som är utrustade med kameror, mikrofoner, skärmar och högtalare för att kunna användas som digitalt klassrum. Du kan delta i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du vore i rummet.

Kompetensutvecklingen inom digitalisering kan bli viktigare än någonsin. Se alla våra utbildningar här.

Hyr våra hybrida klassrum

Är du intresserad av att hyra hybrida klassrum på vår konferensanläggning? Nu är F7 igång och kan hjälpa er med att erbjuda utbildningar, möten och konferenser online, med eller utan deltagare i klassrummet. Upplägget kan anpassas helt efter efter behov och önskemål.

F7 möten & konferens är våra egna lokaler och de flesta av våra utbildningar och aktiviteter genomförs här. Lokalerna ligger centralt belägna på Kungsholmen i Stockholm, 5-10 minuters promenad från Centralstationen. Vill ni hyra virtuella klassrum, konferenslokal eller mötesrum utrustade med teknik med möjlighet för deltagande på distans? Då är du välkommen att maila till info@flemingsju.se eller ringa 08-510 638 80.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!