WHITE PAPER: Så lyckas du med din digitala transformation på ett effektivt sätt, del tre

WHITE PAPER: Så lyckas du med din digitala transformation på ett effektivt sätt, del tre

Konsolidera först, modernisera sedan!

Så lyckas du med din digitala transformation på ett effektivt sätt är en artikelserie i sex delar av Steve Brdarski och Anders Persson. Ökad digitalisering inom företag och myndigheter kräver en ökad kunskap i hur man genomför digitalisering på ett effektivt sätt. I en serie artiklar under sex veckor kommer olika aspekter att diskuteras om vad som krävs för att genomföra digitala transformationer. 

Syftet med artikelserien är att fördjupa kunskapen om vad som krävs för att genomföra en digital transformation på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder ett flertal utbildningar inom digitala transformationer:

Öka ledningens digitala förmåga

Öka organisationens digitala förmåga

Certifierad Programledare

Steve Brdarski har lång erfarenhet av komplexa transformationsprogram av varierande karaktär inom olika typer av branscher. steve

Steve utvecklar best practices och metoder för hur IT-baserade affärstransformationer kan genomföras i praktiken, och coachar och rådger kunder på exekutiv nivå inom projekt-, program- och transformationsledningmed fokus på affärsstrategiernas koppling till strukturer och IT-stöd.

Anders PerssonAnders Persson har mångårig ledar- och konsulterfarenhet av förändringar av teknik, information och arbetssätt inom IT-verksamhet. Han är van vid hur genomgripande förändringar ställer krav på teknisk förståelse och organisatoriska utmaningar.

Anders har varit involverad i flera komplexa förändringar såsom uppbyggnad av olika typer av IT verksamheter från grunden men också som programledare för en av de större avregleringarna.

Läs del två här!

Läs del ett här!Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!