WHITE PAPER: Så lyckas du med din digitala transformation på ett effektivt sätt

WHITE PAPER: Så lyckas du med din digitala transformation på ett effektivt sätt

Ökad digitalisering inom företag och myndigheter kräver en ökad kunskap i hur man genomför digitalisering på ett effektivt sätt.

I detta whitepaper diskuterar Steve Brdarski och Anders Persson vad som krävs för att genomföra digitala transformationer. De belyser även behovet av en roll, Programledaren, för att driva digitala transformationer och som håller ihop alla nödvändiga aspekter för att lyckas med digitaliseringen.

  • Whitepapret består av följande delar:
  • Hur väl är organisationer riggade för att hantera omfattningen av digitaliseringen?
  • Hur går du från strategi till ritningar? 
  • Konsolidera först, modernisera sedan
  • Planering och organisering 
  • Styrning och genomförande 
  • Ledarskap och förändringskompetens 

Steve BrdarskiSteve Brdarski har lång erfarenhet av komplexa transformationsprogram av varierande karaktär inom olika typer av branscher.

Steve utvecklar best practices och metoder för hur IT-baserade affärstransformationer kan genomföras i praktiken, och coachar och rådger kunder på exekutiv nivå inom projekt-, program- och transformationsledning med fokus på affärsstrategiernas koppling till strukturer och IT-stöd.

Anders PerssonAnders Persson har mångårig ledar- och konsulterfarenhet av förändringar av teknik, information och arbetssätt inom IT-verksamhet. Han är van vid hur genomgripande förändringar ställer krav på teknisk förståelse och organisatoriska utmaningar.

Anders har varit involverad i flera komplexa förändringar såsom uppbyggnad av olika typer av IT verksamheter från grunden men också som programledare för en av de större avregleringarna.

Mer info om vår utbildning Certifierad programledare hittar du härKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!