Projektledarutbildning med PDU-poängLedarskap och Kommunikation

Utveckla dina färdigheter att hantera olika ledarsituationer
Förmedlande

Att leda ett projekt är krävande. Det temporära ledarskapet för ett projekt innehåller många utmanande moment. Du måste snabbt etablera dig i ledarrollen och under tidspress leverera resultat.

 

Utmaningen ligger i att själv hålla ihop helheten och samtidigt få medarbetarna att prestera på hög nivå genom att delegera och motivera. Du behöver kraftfulla redskap och tydliga ledstänger för att hantera denna ledarutmaning, på ett positivt sätt i olika situationer.

 

Fyradagarskursen ger PDU-poäng.

 

Utvecklar dina färdigheter och ger dig verktyg att hantera olika ledarsituationer

 

Du lär dig

Syftet med utbildningen är att utveckla dina färdigheter och ge dig verktyg att hantera olika ledarsituationer i projekt. Under utbildningen tränar vi grundläggande ledarskapstekniker som t ex att målstyra genom feedback, hur man mobiliserar entusiasm och kraft genom ett motiverande ledarskap och hur man coachar sina medarbetare för att göra dem effektivare i sitt arbete.

 

Vi vill ge dig den säkerhet som krävs för att hantera de utmaningar som uppstår i projekt t ex hur man hanterar medarbetare som inte levererar som planerat, spänningar mellan medlemmar i gruppen, svårigheter att få alla att gå åt samma håll.

 

Målgrupp

  • Riktar sig exempelvis till dig som är verksam som:
  • Projektledare
  • Delprojektledare
  • Linjechefer, gärna med några års erfarenhet som ledare

Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!