Projektledarutbildning med PDU-poängLedarskap och Kommunikation

Utveckla dina färdigheter att hantera olika ledarsituationer
Förmedlande

Fyradagarskursen är både praktiskt och teoretiskt uppbyggd.

Fyra dagar uppdelat på två plus två dagar med uppgift att träna kursens färdigheter i vardagssituationer under mellanperioden.

 

Med hänsyn till utbildningens inriktning på personlig träning och utveckling kommer antalet deltagare att begränsas till högst 12 i varje grupp.

FORM

 

Genom praktiska övningar i form av rollspel och gruppövningar byggs de erfarenheter upp som utgör grunden för ökad säkerhet i olika situationer.

 

Detta varvas med teoretiska avsnitt som ger förståelse och insikt om hur människor fungerar och hur du ska anpassa ditt ledarskap till olika situationer. Träningsperioden mellan de två kursmodulerna gör att du får hjälp att komma igång i verklig miljö och kan ta med dig frågor och erfarenheter till nästa modul. Att starta din beteendeförändring under själva kursen ökar chansen till bestående effekter.

PDU

 

Denna kurs ger 35 PDU-poäng. PDU-poäng används vid Projektledarcertifiering hos PMI, Project Management Institute.

Praktisk information

 

Kursen omfattar fyra dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner Wenell Management.

 

Inga särskilda förkunskaper krävs för kursen.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!