AI, AI kurs, Generativ AIModern AI: Tillämpningar, regleringar och tekniken

Maximera din potential med AI och lär dig framtidens teknologi

Idag ser vi en allt snabbare utveckling inom AI-relaterade områden och dessutom är vi nära en ny AI-reglering som kommer ha stor påverkan på många organisationer. Till följd av detta behöver organisationer rätt kompetens för att veta hur man ska förhålla sig till generativ AI och framtidens teknologi.

 

AI är något som påverkar de flesta roller i en organisation på ett eller annat sätt. För organisationer väntar stora produktivitetsvinster, exempelvis beräknas nyttan av AI inom offentlig förvaltning till 140 miljarder årligen vilket är mer än hela Sverige försvarsbudget. För att vara rätt i tiden med denna potential, och agera förebyggande för framtiden, behöver man förstå tekniken kring AI, identifiera affärsmöjligheterna samt ha koll på kommande regleringar.

 

Under två dagar utvecklar denna kurs dig inom samtliga områden för att ge dig och din organisation möjlligheten att kunna dra nytta av AI med dess fulla förmåga.

 

I believe that at the end of the century the use of words and general educated opinion will have altered so much that one will be able to speak of machines thinking without expecting to be contradicted.
– Alan Turing

 
 • Kursen ger dig:
 • Teknik: En förståelse för tekniken bakom AI som generativ AI, maskininlärning, djupinlärning, neurala nätverk och algoritmer
 • Affärsförståelse: Identifiera och bedöma möjligheterna för AI i din organisation
 • Regleringar: En förståelse för juridik, säkerhet och regleringar av AI som den nya europeiska AI regleringen
 • Framtiden: En förståelse av bakgrunden till AI, framtiden för AI och andra närliggande tekniker som kvantdatorer som gör dig bättre förberedd för framtiden
 

Utbildningsledare

 

Daniel Akenine

Daniel Akenine är fysiker, föreläsare, författare och tidigare hjärnforskare på Karolinska Institutet. Han fick 2022 DAIR Lifetime Achievement Award i AI och arbetar som teknikchef för Microsoft i Sverige. 2015 blev Daniel utsedd till en av världen främsta experter inom IT-arkitektur av IASA och 2022 som en av Sveriges 50 mest inflytelserika inom tech i Sverige av IDG och TechSverige. Daniel har i många år varit en av tio ledamöter i regeringens digitaliseringsråd samt är roman och fackboksförfattare med ett antal utgivna böcker.

 

Målgrupp

 

 • Kursen riktar sig exempelvis till:
 • Tekniska eller icke-tekniska roller som vill fortsätta växa i din nuvarande roll med hjälp av AI
 • Chefsroller intresserade av att förstå AI:s potential i olika branscher
 • En CIO, IT-chef eller affärsanalytiker som vill förstå hur AI framgångsrikt kan implementeras inom sin egen organisation
 • Roller som arbetar med regelefterlevnad och är intresserad av att förstå hur AI kommer påverka området
 • Personer som behöver en grundläggande förståelse för hur AI fungerar och dess påverkan
 

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!