Dataföreningen i Sverige

Dataföreningen är en ideell och oberoende intresseorganisation som arbetar för en positiv utveckling av digitaliseringens möjligheter. Det genom att sprida och höja svensk it-kompetens på alla nivåer; samhällets, verksamhetens, medarbetaren och individens.

 

Dataföreningen Kompetens är Dataföreningen i Sveriges utbildningsbolag för kompetensutveckling inom IT-arkitektur. verksamhetsledning, förvaltningsledning och informationssäkerhet.

 

Varje år arrangerar Dataföreningen i Sverige över 400 kompetenshöjande nätverksträffar inom aktuella och inspirerande områden. Vi bjuder in till frukostmöten, företagsbesök, kurser, seminarier, föreläsningar och mycket mer. Som medlem i Dataföreningen i Sverige utvecklar du din kompetens och utökar ditt professionella nätverk.

 

 

Medlem i Dataföreningen?

Som medlem med kompetenspaket DF Plus och DF Professional får du 10 procent rabatt på våra vidareutbildningar.

Rabatterbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden, ramavtal, offererade internutbildningar eller med erbjudanden från andra aktörer. Rabatt på utbildningar gäller de utbildningar där DF Kompetens är arrangör och huvudman. Förmedlade utbildningar från andra utbildningsaktörer omfattas inte.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!