Öka kundvärdet med smartare sätt att arbeta

Som processutvecklare har du en viktig roll i din organisation för att hitta effektivare sätt att arbeta på och därmed öka kundvärdet. Utbildningen kommer att ge dig en ökad kompetens och förmåga att kunna:

  • Beskriva verksamhetens processer både på en övergripande och detaljerad nivå
  • Känna till vad som är viktigt när man planerar och genomför en processworkshop
  • Använda olika tekniker och verktyg för att analysera verksamheten processer och kritiskt granska dessa för att hitta förbättringsmöjligheter 
  • Använda IRMs metodik och modellspråk för processutveckling
  • Använda kundresan som ett verktyg för att hitta förbättringsmöjligheter som optimerar kundvärde
  • Förstå hur man skapar processer som går i linje med verksamhetens principer, mål och strategi

Under kursen varvar vi lika delar teori och praktik med ett stort inslag av genomtänkta grupparbeten. Ett generöst erfarenhetsutbyte mellan deltagarna är ett viktigt inslag i kursen och vi ser att varje deltagare aktivt engagerar sig för att få ut så mycket som möjligt av de två dagarna.

LÄRARE

Utbildningsledare

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

Lärarna som är verksamma konsulter inom området kommer att dela med sig av sina erfarenheter och belysa frågeställningar med exempel hämtade från aktuella uppdrag.

Johan SvärdJohan Svärd arbetar med verksamhetsutveckling, affärsutveckling, och kravställning med erfarenhet både från den privata- och offentliga sektorn.

Han tror på att angripa och lösa problemställningar på ett strukturerat sätt, gärna med en tydlig koppling till affärsnyttan och uppsatta effektmål.

Susanne WesterbergSusanne Westerberg har lång erfarenhet i IT-nära utveckling av tjänster och verksamhet. Hon är van att agera länk mellan IT och verksamhet och strävar alltid till att bidra till verksamhetsnytta och uppnå positiva resultat tillsammans med människor i ett team. 

Modellbaserad verksamhetsutveckling är ett område som ligger Susanne varmt om hjärtat.

Praktisk information

Kursens upplägg

Kursen omfattar två dagar. Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

I priset ingår kursdokumentation, lunch och kaffe.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning. Du har störst behållning om du har deltagit eller kommer att delta i ett processarbete i egenskap av projektmedlem, projektledare, processägare eller processledare.

Kursmaterial

Vi har ett praktikfall för processutveckling som vi kommer att följa under övningarna. Dokumentationen består av teoripassens bilder, övningar med lösningsförslag, metodbeskrivningar och litteraturtips.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!