verksamhetsutveckling genom dina processerProcessutveckling

Lär dig kartlägga och utveckla processer med kunden i fokus
Som processutvecklare har du en viktig roll i din organisation för att hitta effektivare sätt att arbeta på och därmed öka kundvärdet.

Kursupplägg 

Under kursens två dagar varvar vi teori och praktik. Tyngdpunkten ligger dock på praktiska gruppövningar som genomförs i digitala verktyg. De större gruppövningarna varvas också med mindre reflektionsövningar för att uppmuntra till erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

LÄRARE

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

Lärarna arbetar till vardags som verksamhetsutvecklare med erfarenheter från ett brett spektrum av branscher både från privat och offentlig sektor. Under kursen delar de med sig av exempel och frågeställningar från aktuella uppdrag.

Sofia SolbergSofia Solberg är utbildare och konsult. Hon arbetar med verksamhetsutveckling och förändringsledning, gärna i gränslandet där verksamheten möter IT för att genom digitala verktyg skapa en mer effektiv och hållbar verksamhet. Hon är en pragmatisk lagspelare som lägger stor vikt vid att få med sig hela verksamheten.

Helena GrimHelena Grim, IRM, har många års erfarenhet av verksamhetsutveckling från den offentliga och privata sektorn. Hon är pragmatisk och prestigelös och lägger stor vikt vid att kommunicera på ett pedagogiskt sätt för att få med sig verksamheten Hon är van att agera länken mellan verksamhet och IT och har därmed lätt att se en verksamhet utifrån flera perspektiv

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning.

Kursmaterial

Vi följer ett praktikfall genom övningarna. Kursdokumentationen består av teoripassens presentationsbilder, metodbeskrivningar, övningsbeskrivningar och övningsresultat.

målgrupp

Kursen vänder sig till dig som ska börja jobba, eller jobbar med processutveckling. Genom att gå kursen får du en teoretisk och praktisk grund för att bidra till utvecklingen av din verksamhet. 

Kursen vänder sig även till dig, chef eller medarbetare, som på något sätt kommer att bli berörd av processarbete och vill ha förståelse för hur det går till och vilken verksamhetsnytta det ger.

  • Kanske är din roll någon av följande:
  • Processutvecklare
  • Verksamhetsutvecklare
  • Kvalitetsansvarig
  • Processägare
  • Processledare    
  • Ledare/chef
  • Förändringsledare     

Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!