verksamhetsutveckling genom dina processerProcessutveckling

Lär dig kartlägga och utveckla processer med kunden i fokus
Som processutvecklare har du en viktig roll i din organisation för att hitta effektivare sätt att arbeta på och därmed öka kundvärdet.

Kursupplägg 

Under kursens två dagar varvar vi teori och praktik. Tyngdpunkten ligger dock på praktiska gruppövningar som genomförs i digitala verktyg. De större gruppövningarna varvas också med mindre reflektionsövningar för att uppmuntra till erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

LÄRARE

Kursen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

Lärarna arbetar till vardags som verksamhetsutvecklare med erfarenheter från ett brett spektrum av branscher både från privat och offentlig sektor. Under kursen delar de med sig av exempel och frågeställningar från aktuella uppdrag.

Lena DohrnérLena Dohrnér, IRM, arbetar sedan många år som konsult inom verksamhetsarkitektur och verksamhetsutveckling. Hon har gedigen erfarenhet av strategiskt arkitekturarbete, införande av arkitekturfunktioner och informations- och processmodellering. Parallellt med uppdragen som verksamhetskonsult inom olika typer av branscher och organisationer, undervisar hon i många av verksamhetsutvecklingens verktyg och metoder.

Fanny WinqvistFanny Winqvist, IRM. I sin roll som verksamhetskonsult arbetar Fanny med kravanalys, processförbättring, förändringsarbete och projektledning inom både privat och offentlig sektor. Med grunden som beteendevetare och vidareutbildad till kravanalytiker och certifierad verksamhetsutvecklare har hon bred kompetens många värdefulla perspektiv att bidra med i sin roll som lärare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna utbildning.

Kursmaterial

Vi följer ett praktikfall genom övningarna. Kursdokumentationen består av teoripassens presentationsbilder, metodbeskrivningar, övningsbeskrivningar och övningsresultat.

målgrupp

Kursen vänder sig till dig som ska börja jobba, eller jobbar med processutveckling. Genom att gå kursen får du en teoretisk och praktisk grund för att bidra till utvecklingen av din verksamhet. 

Kursen vänder sig även till dig, chef eller medarbetare, som på något sätt kommer att bli berörd av processarbete och vill ha förståelse för hur det går till och vilken verksamhetsnytta det ger.

  • Kanske är din roll någon av följande:
  • Processutvecklare
  • Verksamhetsutvecklare
  • Kvalitetsansvarig
  • Processägare
  • Processledare    
  • Ledare/chef
  • Förändringsledare     

Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!