SAFe® for Architects

Att möjliggöra värdeskapande genom att coacha agila team i en Lean Agil transformation.
Öka samverkan och synkronisering mellan era agila team. Kursen förbereder system- och lösningsarkitekter samt enterprisearkitekter att gemensamt planera för och leverera affärsvärde. Utforska rollen och ansvaret hos en agil arkitekt, genom ett Lean-Agilt arbetssätt. 

syfte

Kursen ger dig

Efter utbildningen har du kunskaper att förbättra samarbetet och anpassningen till en Lean-Agil verksamhet genom att verka som en SAFe 5 arkitekt.

Du får insikt i hur arkitektur möjliggör ett kontinuerligt värdeflöde och hur arkitekter aktivt deltar och bidrar till en Lean-Agil verksamhet och arbetssätt. 

SAFe® for Architects förbereder system-, lösnings- och enterprisearkitekter att aktivt delta i organisationen för att tillsammans med teamen leverera arkitekturlösningar.  

Målgrupp

Kurs för dig som är

  • IT-arkitekt
  • Senior utvecklare
  • Enterprise arkitekt
  • Ansvarig för tekniska komponenter
  • Utvecklingschef

artiklar

faciliator 

Arkitekten som facilitator i ett Lean-agilt kontext

Arkitekturen bidrar till alignment, genom att visualisera helheten och delarna, vägen framåt och den viktiga avgränsningen – den som skapar förutsättningar för individer att leverera tillsammans. I den här artikeln reflekterar vi kring hur man med avstamp i nio principer, som är en del av SAFe-ramverket, kan arbeta med arkitektur

Denna utbildning genomförs tillsammans med vår partner Forefront Consulting.

 forefront-scaled-agile-badge 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!