Om vikten av att ta ansvar över arkitekturen

Om vikten av att ta ansvar över arkitekturen

Ta del av ett samtal som lägger stor vikt vid helheten i arkitekturarbetet och förmågan att ta ansvaret för detta. I detta inspelade webbinarium möter du Jonna Lidman som arbetar som Head of Security and Risk Advisors på H&M samt Eva Kammerfors som är rektor för vårt program Certifierad Chefsarkitekt.

Arkitektur handlar inte om roller, det handlar om att skapa hållbara resultat

Jonna Lidman gick utbildningen Certifierad Chefsarkitekt 2014 och arbetade då för Polisen. Jonna har med sin yrkeskarriär lång erfarenhet inom Försvarsmakten och har arbetat mycket med ledarskapsfrågor och förändringsarbete. Under samtalet delar hon med sig av sina erfarenheter och insikter kring hur vi i dagens verksamheter bör tänka för att få hållbara lösningar på plats, inte minst ur ett långsiktigt säkerhetsperspektiv.
  

Eva Kammerfors lägger sin tyngdpunkt på hur chefsarkitekten fokuserar på och tar ansvar över helheten, skapar strukturer för ett professionellt och värdeskapande arkitekturarbete och vilka fördelar hela verksamheten kan dra av det. Du får inblick i hur utbildningen Certifierad Chefsarkitekt är uppbygd och vilka ämnesområden som dominerar programmet.
 


eva-jonna-webbinarium

Eva Kammerfors och Jonna Lidman
Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!