Ett urval av vårens kurser inom verksamhetsutveckling

Ett urval av vårens kurser inom verksamhetsutveckling

Se till att säkra din plats på vårens kurser inom verksamhetsutveckling.

Informationsmodellering

Kursen kommer att ge dig förståelse för informationens betydelse vid verksamhetsutveckling.

Efter genomförd kurs kommer du att kunna identifiera, definiera och beskriva information i modellform, läsa och kvalitetsgranska informationsmodeller samt beskriva informationsbehovet i processer.

Läs mer här

Tjänstedesign

Du får metoder och verktyg för att ta dig hela vägen från att kunna förstå kundbehovet till att utveckla idéer, skapa och testa prototyper samt initiera och genomföra nödvändig verksamhetsutveckling.

Läs mer här

Visualisera verksamhetens förmågor

Syftet med kursen är att skapa och modellera en förmågekarta som tydligt visualiserar din verksamhet och dess värdeskapande flöden.

Läs mer här

Processutveckling

På den här kursen lär du dig att kartlägga och analysera verksamhetens processer för att hitta effektivare sätt att arbeta på och därmed öka kundvärdet.

"Erbjuder allt man kan förvänta sig av en två-dagarskurs. Teori varvat med praktik som kryddas med kursdeltagarnas erfarenheter och åsikter. Bra diskussioner!”

– Nermin Keles, projektledare, Xylem Water Solutions

Läs mer här

Certifierad verksamhetsarkitekt

Den här utbildningen är för dig som i din yrkesroll upplever att din verksamhet har svårt att hantera förändringar, svårändrade systemstöd, okoordinerade utvecklingsinitiativ och systemsatsningar (flera kundregister, flera leverantörsregister etcetera) eller allmänt dålig kvalitet på lagrade information, men inte vet vad du ska göra åt det. 

Läs mer härKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!