Så kickstartar du din AI

Så kickstartar du din AI

Medan AI-investeringar fortsätter att stadigt öka faller företagens anpassningar till AI-teknologier efter. Många företag kämpar även idag med frågor kring var och hur de ska starta sin AI-resa för att utnyttja data som en tillgång.

För att lyckas med satsningen behöver du samordna dina AI use cases med företagets mål & strategier, välja rätt initiativ samt leverera snabbt och ibland även kunna misslyckas fort. Solita har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att starta resan mot att bli mer datadrivna och därmed kickstarta AI-resan. 

  • Lyssna till Jan Frändegård och Joel Strandh från Solita och ta del av:
  • Hur AI används över olika typer av industrier
  • Hur du kan kickstarta din AI-resa och hitta de bästa och rätta möjligheterna
  • Hur du snabbt levererar värde och insikt

 Jan Frändegård, Solita, är en managementkonsult med mångårig erfarenhet som chef och ledare inom data, avancerad analys & AI. Han har lång erfarenhet av att sitta i, arbeta med och utbilda ledningsgrupper, styrgrupper samt verksamhetsledning där han bland annat är känd för att pedagogiskt kommunicera komplexa frågor på ett enkelt sätt.

Joel Strandh, Solita, är konsult inom data science och drivs av möjligheten till värdeskapande genom utnyttjande av data och AI. Han har flera års erfarenhet från många olika branscher vilket ger honom en bredd i att se möjligheterna med AI samt hur en organisation kan maximera nyttan av sin data. Joel undervisar även på programmet Certifierad Data Scientist.

Certifierad Data Scientist är vårt mest gedigna program inom AI & Data Science och ger dig de verktyg du behöver för att hjälpa verksamheten svara på den digitala utvecklingen och öka sina konkurrensfördelar. Du lär dig att förstå affärsverksamheten, tillämpa avancerade analytiska metoder och presentera analysresultat på ett engagerande sätt för olika målgrupper. Läs mer om utbildingen här.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!