Data Science, Business Intelligence, AnalysCertifierad Data Scientist

En Data Science utbildning skapad av Data Scientists
Certifiering
I en datadriven organisation hamnar data scientists i centrum och de ställs inför höga krav på bred kompetens inom olika områden. En affärs- och verksamhetsorienterad data scientist måste leverera relevanta och trovärdiga analyser och dessutom engagera en blandad publik. För att lyckas med detta krävs kunskaper inom programmering, machine learning, deep learning, visualisering, kommunikation och presentation.

Utbildningen är vårt mest gedigna program inom AI & Data Science ger dig verktygen du behöver för att hjälpa verksamheten svara på den digitala utvecklingen och öka sina konkurrensfördelar. 

Den ger dig de verktyg du behöver för att förstå affärsverksamheten, tillämpa statistiska metoder, machine learning och deep learning samt presentera analysresultat på ett engagerande sätt för olika målgrupper. Du lär dig programmera och får härigenom en mycket stor flexibilitet i ditt analytiska arbete.

“Bygg förmågan att inkludera AI & Data Science som en självklar del av kärnverksamheten.

syfte

Utbildningen består av olika fördjupningsområden som bildar en helhet för dig som vill:

  • Hitta nya möjligheter med hjälp av AI och Data Science
  • Applicera Machine Learning- och Deep Learning-metoder
  • Programmera och därmed ha förmågan att analysera vilket data som helst
  • Översätta data till insikt
  • Visualisera och presentera dina resultat på ett trovärdigt sätt
  • Utnyttja data och analys för innovation

Delta på distans

När det inte passar att vara med i klassrummet kan du delta på våra utbildningar på distans. Våra hybrida klassrum är utrustade med den senaste tekniken för att kunna användas för utbildningar med deltagare på plats och på distans, samtidigt. Som kursdeltagare online kan du vara med i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du är i klassrummet.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!