Data Scientist, Programmering, Data analysCertifierad Data Scientist

En Data Science utbildning skapad av Data Scientists
Certifiering

Under denna certifierande kurs får man praktiskt utnyttja de mer teoretiska kunskaperna som utvecklats under utbildningen Data Science for Business. Kursen delas upp under tre dagar där grundläggande programmering lärs ut av erfarna konsulter. Verktyget som används kommer att vara generiskt där man blir introducerad med hjälp av föreläsningar och även ett flertal övningar.

 

Ett flertal av de moment som introducerades i föregående kurs kommer att kännas igen där programmeringsperspektivet introduceras. Visualisering, API hantering, databasmodeller och Machine learning är därmed områden som kommer att behandlas. Du som deltagare kommer att ställas inför olika utmaningar där du får chansen att öva och få feedback på tänket inom programmering.

 

Kursen innehåller dessutom ett case som ska hjälpa deltagarna att knyta ihop säcken och få ett helhetstänk och förståelse, både på en helhets nivå likaså som på detalj. Med denna kurs, tillsammans med utbildningen Data Science for Business, så kan man certifiera sig som Data Scientist och är redo för att ta sig an yrkeslivets utmaningar med rätt kunskap.

 

Lär dig tänket inom programmering och bli en fullbordad Data Scientist

 
  • Kursen innehåller:
  • Introduktion till programmering

  • Visulisering - Explorativ dataanalys - data manipulation

  • Olika paket i.e. deep learning, machine learning del 1

  • Olika paket i.e. API, databasmodulering del 2

  • Case & presentation

  • Sammanfattning

 

Målgrupp

För dig som vill fördjupa dina kunskaper efter att ha gått utbildningen Data Science for Business samt förstå programmering.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!