Omvärldsanalys, Big Data, IT-utvecklingCertifierad Data Scientist

En Data Science utbildning skapad av Data Scientists
Certifiering

Nedan kan du läsa vad tidigare deltagare tycker om Certifierad Data Scientist.

Proffsigt av alla presentatörer, kursledare och ett genomtänkt upplägg som fungerade även uppkopplad.

Jag har alltid gillat att jobba med siffror och analyser, mycket av grund tänket har man haft. Efter kursen har jag insikt i verktygen för att ta mina analyser till en ny nivå, samt få ut informationen i företaget.

Jag har med hjälp av kursen lyft vår kunskap och fått en ökad förståelse för området. Det har också gett mig en bra helhetsbild över området med allt från hantering av olika datakällor till att presentera budskap.

 Vi är supernöjda med alla externa och interna talare som har ingått i programmet. Vi uppskattar också att kursen är så strukturerad att det varit väldigt tydligt att följa den röda tråden.

 Jag har tyckt att kursen har varit extremt välplanerat in i minsta detalj, kursen har tagit upp vad jag uppfattar som den absoluta essensen av vad en data scientist bör kunna, både praktiskt och teoretiskt. Allt från hur man tillgängliggör data, vilka tekniska lösningar som möjliggör bra datainsamling och struktur av insamlad data, till kärnan – analysbiten -  som ni både förklarar översiktligt och ”enkelt” men också med djupare genomgångar av avancerade modeller inkluderat både för och nackdelar mellan alla val man kan göra. Till sist så syr ni ihop påsen med innehåll avseende visualisering och presentation.I princip alla föreläsningar har föredragits av extremt proffsiga föreläsare som har upplevts väldigt kunniga och angelägna om att överföra sin kunskap. Så för att sammanfatta, bullseye


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!