Företagsinterna utbildningar

Visste du att våra utbildningar kan genomföras som företagsinterna utbildningar för ditt företag? I vissa situationer passar det till och med och bättre med en företagsintern utbildning än en öppen kurs.

 

Kompetensutvecklingen blir samlad, enhetlig och gemensam för alla. Exempelvis vid större förändringar kan det vara viktigt att alla i din organisation eller verksamhet får samma "världsbild". En företagsintern utbildning är också ett bra sätt att sammansvetsa en grupp.

 

I många fall kan vi också erbjuda möjligheten att skräddarsy utbildningen till just er unika situation. Tillsammans med våra lärare kan vi anpassa innehållet till din organisations arbetssätt, med exempelvis övningar baserat på den egna verksamheten.

 

I vårt utbud har vi kurser som endast genomförs som företagsutbildningar, kontakta oss så berättar vi mer om dem. Vi kan även erbjuda de flesta av våra certifierande program som företagsinterna utbildningar.

 

Kontakta oss för offert

Vi hjälper gärna dig med att se över behoven av er kompetensutveckling. Tillsammans tar vi fram en strategi för anpassningar och genomförande.

 

Företagsinterna utbildningar kan vara ett mycket kostnadseffektivt sätt att säkra medarbetarnas kompetensutveckling. Kontakta gärna Max Lönnqvist på max.lonnqvist@dfkompetens.se eller på tel: 08-120 938 63.

 

Förslag på utbildningar

loading...


Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!