Konferens om hur man skapar konkurrenskraft med bättre kravhantering

Konferens om hur man skapar konkurrenskraft med bättre kravhantering

Den 16e maj går konferensen "Kravhantering på riktigt" av stapeln på F7 Möten & Konferens, Fleminggatan 7 i Stockholm. Konferensen kommer att ge dig praktiska tips att ta med i ditt kravarbete.

Konferensens talare består av områdesledande specialister som brinner för att driva sina organisationer framåt med hjälp av kravhantering. De kommer att berätta om hur man kan kombinera agila arbetssätt med upphandlingar och om praktiska tillämpningar av UX (User Experience) och hur det hänger ihop med kravhantering i stort. Du kommer att få höra om idéer som BDD och Specification by example samt hur dessa tekniker kan tillämpas i ditt dagliga arbete.

"Kravhantering på riktigt" är en konferens för dig som jobbar direkt eller indirekt med kravhantering, från insamling av behov till framtagning av lösning och hantering av kraven.

Oavsett om det är den senaste trenden, eller ett specifikt kundfall, kommer du att få med dig en checklista att använda dig av på din arbetsplats.

Konferensen erbjuds i ett samarbete mellan Konsultbolag1 och DF Kompetens som båda har sina styrkor i att hjälpa verksamheter i att bedriva framgångsrik och konkurrenskraftig IT.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!