60 Minutes Innovation Management

60 Minutes Innovation Management

Ta del av 60 Minutes Innovation Management med Magnus Penkers insikter och erfarenheter för att driva innovation på alla nivåer.

Innovation sker inte av sig självt, även om vi gärna skulle önska det. I själva verket så har de flesta organisationer inbyggda hinder och mentala spärrar som gör att innovation inte blir en framgång. Skillnaden mellan uppfinning (engelska Invention) och innovation är att en innovation är implementerad och skapar nytta. En innovation kan vara en förändring i en process, en tjänst, en produkt, en affärsmodell eller verksamhetsmodell och även i ett ledningssystem.

Under utbildningen Certifierad CIO får du träffa och ta del av Mangus Penkers insikter och erfarenheter av att på ett vetenskapligt sätt analysera och designa förändringsprogram och ledningssystem för att driva innovation på alla nivåer.

Börja din resa genom att se 12 avsnitt på totalt 60 minuter Innovation Management med Magnus Penker.

Magnus Penker är en av föreläsarna på utbildningen Certifierad CIO och en internationellt anlitad managementkonsult, grundare till innovation360, talare, författare och prisbelönt företagsledare. Han är en ledande föreläsare och coach inom innovation, artificiellt intelligens, förändringsarbete, digitalisering och mycket mer.Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!