Software architect, IT Architecture, Mjukvaru- och lösningsarkitektAdvanced Software Architecture

Arkitekturens framtid

If you want to read the course description in English:

 

advanced-cloud-architecture 

Advanced Software Architecture kommer att lyfta dig som mjukvaru- och lösningsarkitekt till nästa nivå i att bygga och designa avancerade distribuerade system. Kursen lär ut arkitektur genom ett nytt, banbrytande tillvägagångssätt som kombinerar mjukvaruteknik och komplexitetsteori, vilket ger en solid teoretisk bakgrund för avancerat beslutsfattande. Du får ett nytt perspektiv på arkitektur, med konkreta verktyg och tekniker som kommer att sätta dig som arkitekt i framkant på arbetsmarknaden.

 

Moderna arkitekter upplever stora ökningar vad gäller komplexitet. Tillsammans med ständigt utvecklade plattformar, produkter och det tryck som digitaliseringen medför blir det svårare och svårare att leverera konsekvent. Kursen hjälper dig att svara på dessa utmaningar med en serie beprövade verktyg och tekniker som har finslipats under de senaste 12 åren genom verklighetsbaserade erfarenheter, med ett mål att lyfta arkitektens bidrag till en ny nivå.

 

Advanced Software Architecture syftar till att ge verktygen till arkitekter för att snabbt anamma nytänkande och kunna leverera moderna lösningar. Vilket kommer att leda till enklare och snabbare leveranser med bättre kvalitet. Ännu viktigare är att kursen kommer att ge en ny vision om vad arkitektur är och hur man kan bidra till de utmaningar som organisationer står inför idag.

 

  • Kursen ger dig:
  • Verktyg och tekniker som hjälper dig att navigera i komplexitet i moderna distribuerade system
  • En snabbstart i effektiva distribuerade programvaruarkitekturer
  • Ett nytt sätt att tänka på arkitektur och arkitektens roll i digitaliseringens tidsålder
 

Målgrupp

 

  • Lösningsarkitekter
  • Verksamhetsarkitekter
  • CTOs
  • Systemutvecklare
 

Utbildningsledare

 

Barry O'Reilly

Barry O’Reilly är grundare av Black Tulip Technology och uppfinnare av residuality theory. Han har tidigare haft roller som chefsarkitekt för Microsofts Western Europé Consulting Practice, IoT Lead för Västeuropa, och var global ledare för Microsofts Solution Architecture Community. Han har också haft roller som chefsarkitekt på IDesign, varit en startup CTO, och var en av grundare till Sveriges Azure User Group.

 

Certifiering

Kursen ingår i ett certifieringsprogram. Läs mer här om du vill certifiera dig som Advanced Software Architect.

 

Notera: Du kan även delta på kursen som en fristående sådan.

 

 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!

Powered by fakta