Driv framgångsrika utvecklings- och förändringsinitiativ
Certifiering

Vad gör en verksamhetsutvecklare?

  • Beskriver organisationens processer i syfte att hitta förenklingar, effektiviseringar och andra förbättringar.
  • Arbetar som förändringsledare när nya initiativ ska införas i den dagliga verksamheten.
  • Stöttar organisationen med analyser av verksamhetens kunder, omvärld och marknader, liksom detaljerade processanalyser.

En certifierad verksamhetsutvecklare sätter alltid kunden i fokus!

Som verksamhetsutvecklare ser du även till att roller, ansvar och befogenheter är tydligt definierade och kända samt att överlämningskrav är tydliga.

LÄRARE

Utbildningsledare

Susanne

Susanne Westerberg har lång erfarenhet i IT-nära utveckling av tjänster och verksamhet. Hon är van att agera länk mellan IT och verksamhet och strävar alltid till att bidra till verksamhetsnytta och uppnå positiva resultat tillsammans med människor i ett team. 

Modellbaserad verksamhetsutveckling är ett område som ligger Susanne varmt om hjärtat.

Johanna

 Johannas Aadde har 30 års erfarenhet från ledarskap/förändringsledning, mentor/coach, verksamhetsutveckling/processanalys, upphandling, och rekrytering, alltid utfört med energi, humor och entusiasm samt stort fokus på hållbara lösningar för både individ och företag. Hennes styrka är att arbeta med ledare och medarbetare i företag/organisationer som är i förändring.

Johanna arbetar i dag med verksamhets- och affärsutveckling ofta med fokus på den digitala transformationen och kundens behov.

Under utbildningen medverkar även andra föreläsare.

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

PRAKTISK INFORMATION

Utbildningens upplägg

Utbildningen omfattar tolv dagar indelade i sex avsnitt om två dagar, under cirka fyra-fem månader.

Första dagen i varje avsnitt har även ett obligatoriskt kvällspass fram till ca kl. 19:30.

Mellan avsnitten utförs enskilda studier av kurslitteratur, artiklar, filmklipp, arbete med inlämningsuppgifter samt förberedelser inför tentamen. Omfattningen av hemarbetet är cirka 10-14 arbetsdagar. 

Eventuell kostnad för övernattning ingår ej i kursavgiften. I priset ingår kursdokumentation, lunch, kaffe och sallad/wrap vid kvällspasssen.

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information.

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper men du tillgodogör dig utbildningen bäst om du befinner dig i eller står inför en omfattande verksamhetsutveckling eller processorientering.

Certifiering

Utbildningen ger möjlighet till certifiering. Det bör betonas att deltagande i kursen inte automatiskt leder till certifiering. För certifiering krävs 75% av maxpoäng på enskild skriftlig tentamen, godkänt på enskilda inlämningsuppgifter, 100% närvaro samt aktivt och uppmärksamt deltagande i praktiska övningar.

Utbildningsmaterial

Du kommer att få litteratur liksom kursdokumentation. Dokumentationen kommer att finnas digitalt och till viss del i pappersformat.

FÖRETAGSUTBILDNING

Finns som företagsutbildning

Utbildningen kan genomföras internt, antingen på plats hos er eller i våra lokaler. Den kan även anpassas med skräddarsytt innehåll från den egna verksamheten.

När utbilda internt?

Står hela eller en del av organisationen inför en förändring? I en situation när flera i samma organisation behöver genomgå en utbildning, är en företagsanpassad lösning ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Intresseanmälan

Namn

E-post

Telefonnumer

Antal deltagare

Ort

Datum


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!