Ledarskap i arkitektur och handling
Certifiering

Nedan kan du se vad tidigare deltagare tycker om utbildningen Certifierad chefsarkitekt.

 

”Digitaliseringen ställer höga krav på arkitekturen”Läs artikeln här

Efter utbildningen Certifierad chefsarkitekt berättar Alexander Starek för Dataföreningen Kompetens om utmaningar och framgångsfaktorer utifrån sin roll som IT-arkitekt på Skellefteå kommun.

Läs artikeln här "AI och robotisering kommer att påverka kommunen och dess medborgare radikalt inom en snar framtid"

Stefan Simicic är Certifierad chefsarkitekt av Dataföreningen Kompetens. Vi har fått ta del av Stefans tankar om organisatoriska utmaningar och kommande förändringar utifrån sin roll som Chefsarkitekt på Jönköpings Kommun.

Föreläsarna var av mycket hög kvalité med gedigen erfarenhet av sina områden. De delade med sig av både goda och dåliga exempel. Jag fick med mig verktyg och modeller att jobba med direkt.

En fantastisk utbildning som ger en förståelse för hur IT- och verksamhetsutveckling går hand-i-hand. 

Kan absolut rekommendera den för chefsarkitekter. Har även reflekterat att det är en bra utbildning för alla som ska jobba som Enterprise arkitekt, även om man inte blir chefsarkitekt.

Kursen var fantastiskt bra och överträffade alla mina förväntningar! Det öppnade inte bara dörren till EA världen, utan lärde oss också hur man hanterar och besegrar denna värld.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!