Kravhantering, Kurs, KravverktygIREB certifierad kravhanterare (CPRE Foundation)

Certifierad kravhanterare
Förmedlande
Certifiering

En kurs för dig som vill höja din status som kravhanterare och för dig som vill bekräfta dina existerande kunskaper.

 

Kursen ger dig grunderna inom kravhantering enligt IREB Certified Professional for Requirements Engineering - Foundation Level.  De mest använda metoderna och teknikerna inom kravhantering, både för nyutveckling och förvaltning av system.

 

Certifikat

Efter avslutad kurs tillkommer en examinering för att få en internationell certifiering inom kravhantering. Certifieringskostnad tillkommer med 3.500 kr exkl. moms. Anmälan till tentamen sker automatiskt i samband med anmälan till IREB kursen. Notera att tentamen genomförs på svenska som standard.

 

Målgrupp

Kursen passar dig som vill få en grundläggande kompetens inom kravhantering, fördjupa eller bekräfta den kompetens du redan har. Arbetsområden utöver kravhantering som har stor nytta av kursen är till exempel systemutveckling, kvalitetssäkring, test, projektledning och systemanalys.

 

Erfarenheter inom till exempel kravhantering, test eller utveckling kan göra det lättare att relatera kursen till situationer i yrkeslivet men är inte nödvändigt.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!