Utbildning, Förändringsledning och processutvecklingCertifierad verksamhetsutvecklare

Driv framgångsrika utvecklings- och förändringsinitiativ
Certifiering

Utbildningen bygger på en teoretisk grund, kombinerad med en upplevelsebaserad inlärning. Med det menar vi att de praktiska inslagen många. Under studietiden får du mycket övning samt tid att reflektera över konkreta exempel och lära av verkliga case. Du får möjlighet att praktisera dina nya kunskaper på ett professionellt sätt, direkt i din egen verksamhet.

Om certifikatet

Du certifierar dig enligt DFK-CVU. Att vara certifierad ger dig en kvalitetsstämpel på dina kunskaper. Det är även i vissa fall en nödvändighet för att kunna söka vissa tjänster. Eller som konsult få vara med i upphandlingar där kunden ställer krav på certifikat.

För att bli certifierad krävs 75% av maxpoäng på enskild skriftlig tentamen, godkänt på enskilda inlämningsuppgifter, 100% närvaro samt aktivt och uppmärksamt deltagande i praktiska övningar.

förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper men du tillgodogör dig utbildningen bäst om du befinner dig i eller står inför en omfattande verksamhetsutveckling eller processorientering.

utbildningsledare

Helena GrimHelena Grim, IRM, har många års erfarenhet av verksamhetsutveckling från den offentliga och privata sektorn. Hon är pragmatisk och prestigelös och lägger stor vikt vid att kommunicera på ett pedagogiskt sätt för att få med sig verksamheten Hon är van att agera länken mellan verksamhet och IT och har integritet nog för att säga ifrån om hon ser att lösningar inte passar eller tillför nytta för beställaren.

JohannaJohanna Aadde, IRM, är utbildare och konsult. Hon har många års erfarenhet av ledarskap, förändringsledning, verksamhetsutveckling och processanalys. Johanna har även erfarenhet inom upphandling och rekrytering samt har arbetat som mentor och coach. Hon kännetecknas av hennes stora entusiasm och kompetens inom hållbara lösningar, för både individ och företag. Johannas arbete idag fokuserar främst på digitala transformationer inom verksamhets- och affärsutveckling.

LenaLena Dohrnér, IRM, är utbildare och konsult. Hon har arbetat inom verksamhetsarkitektur och verksamhetsutveckling i många år. Genom åren har hon bl.a. arbetat med strategiskt arkitekturarbete, införande av arkitekturfunktioner och informations- och processmodellering. Lena har en utmärkt förmåga att identifiera hur olika delar av en organisation kan påverka och samarbeta med varandra. Det gör henne säker i rollen att knyta ihop IT och affär. 

Under utbildningen medverkar även andra föreläsare.

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM

Praktiskt information

Utbildningen omfattar tolv dagar indelade i sex avsnitt om två dagar, under cirka fyra-fem månader. Första dagen i varje avsnitt har även ett obligatoriskt kvällspass fram till ca kl. 19:30.

Mellan avsnitten utförs enskilda studier av kurslitteratur, artiklar, filmklipp, arbete med inlämningsuppgifter samt förberedelser inför tentamen. Omfattningen av hemarbetet är cirka 10-14 arbetsdagar. 

Eventuell kostnad för övernattning ingår ej i kursavgiften. I priset ingår kursdokumentation, lunch, kaffe och sallad/wrap vid kvällspasssen.

Vilken utbildning ska jag välja?

Kontakt

Anna Thorén Roslund

Anna Thorén Roslund

Projektledare

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. Vid övriga frågor om utbildningen kontakta projektledare Anna Thorén Roslund

Tel: 08-510 638 85  Mail: Anna.Roslund@dfkompetens.se


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!