strategisk planering, förändringsprocesser, förmågor Vintergatan - Kartan för navigering och förändring

Maxad endagskurs
Vid förfragan

Under kursdagen varvas teori med praktik. Du får teorin bakom Vintergatan och genom övningarna prova på att använda en färdig Vintergata för att navigera en tänkt förändring.

 

Kursen ges digitalt i en skräddarsydd mall och pedagogiskt flöde på samarbetsplattformen Miro. Att genomföra analyserna i Miro innebär att kartan och kommunikationen kring förändringsinitiativen blir lättillgänglig för hela verksamheten.

 

Kurslitteratur som ingår i kursen:
Vintergatan – din verksamhetskarta.

 

För vem är kursen avsedd?

Detta är en kurs för dig som upplever ett behov av samsyn, ökat kundvärde, snabbare förändring och bättre beslutsunderlag. Kursen passar också dig som inte är ansvarig över förmågekartan på arbetsplatsen, men behöver förstå hur den är uppbyggd för att kunna göra analyser i den.

Du behöver inga förkunskaper i Vintergatan.

 

Kanske arbetar du som

  • Verksamhetsarkitekt
  • IT-arkitekt
  • Projektledare
  • Verksamhetsutvecklare
  • Företagsledare
  • Kravanalytiker

 

 

Lärare

Cecilia Nordén

Cecilia Nordén, IRM, verksamhetsarkitekt, utbildare och konsult. Hon arbetar med allt från verksamhetsarkitektur, strategier, IT-kravställning, affärs och, IT-utveckling till ekonomi. Hon har ett gediget helhetsperspektiv på hur olika delar av en verksamhet samverkar och påverkar varandra samt brinner för att ta komplexa frågeställningar och göra dem förståelig. Cecilia är författare till boken "Vintergatan - din verksamhetskarta".

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.

 

Kontakt

Anna Thorén Roslund

Anna Thorén Roslund

Utbildningskoordinator

Kort efter anmälan får du en bekräftelse per e-post, tillsammans med all praktisk information. Vid övriga frågor om utbildningen kontakta projektledare Anna Thorén Roslund

Tel: 08-510 638 85 
Mail: Anna.Roslund@dfkompetens.se
 


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!