strategisk planering, förändringsprocesser, förmågor Vintergatan - Kartan för navigering och förändring

Maxad endagskurs i metoden och modellen

Under kursdagen varvas teori med praktik. Du får teorin bakom Vintergatan och genom övningarna prova på att använda en färdig Vintergata för att navigera en tänkt förändring.

Kursen ges digitalt i en skräddarsydd mall och pedagogiskt flöde på samarbetsplattformen Miro. Att genomföra analyserna i Miro innebär att kartan och kommunikationen kring förändringsinitiativen blir lättillgänglig för hela verksamheten.

Kurslitteratur som ingår i kursen:
Vintergatan – din verksamhetskarta.

För vem?

Detta är en kurs för dig som upplever ett behov av samsyn, ökat kundvärde, snabbare förändring och bättre beslutsunderlag. Kursen passar också dig som inte är ansvarig över förmågekartan på arbetsplatsen, men behöver förstå hur den är uppbyggd för att kunna göra analyser i den.

Du behöver inga förkunskaper i Vintergatan.

Kanske arbetar du som

  • Verksamhetsarkitekt
  • IT-arkitekt
  • Projektledare
  • Verksamhetsutvecklare
  • Företagsledare
  • Kravanalytiker

Lärare

Cecilia NordénCecilia Nordén, IRM

Cecilia är konsult och utbildare. Hon har många års erfarenhet inom allt från affärsutveckling, verksamhetsarkitektur, IT-kravställning, IT-utveckling till ledning och marknadsföring. Cecilia har ett utmärkt helhetsperspektiv på hur olika delar av en verksamhet samverkar och påverkar varandra. Hon är mycket mån om att förstå kundernas situation och finna den bästa lösningen framåt under givna förutsättningar. Cecilia är även författare till boken Vintergatan – din verksamhetskarta.

Thomas LarssonThomas Larsson, IRM

Thomas Larsson är utbildare, inspiratör och konsult. Han har många års erfarenheter av större IT-projekt och programledning med fokus på helheten och att aldrig tappa slutmålet; lösa ett riktigt problem för användare. Thomas är även författare till boken Lat men effektiv.

Utbildningen genomförs tillsammans med vår samarbetspartner IRM.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!