IT-strategi och dess roll i stark förändring

IT-strategi och dess roll i stark förändring

Hur ser din plan ut för att bedriva ditt strategiarbete på ett framgångsrikt sätt? Lyssna till Eva Listi, CIO på Systembolaget och Stefan Elmstedt, programledare på certifierad CIO, diskutera strategins centrala roll i digitaliseringen.

Den digitala utvecklingen går 10 gånger snabbare än den industriella revolutionen och teknologin som är tillgänglig i den digitala revolutionen är 300 gånger kraftfullare än vid den industriella revolutionen. Kraften i denna förändring är enorm och utmanar våra tidigare synsätt. Hur säkerställer man att man gör rätt saker på kort och på lång sikt - och i rätt tid? 
 

Att ha en strategi och arkitektur är viktigare än någonsin för att stödja en verksamhet i snabb förändring. Vad innehåller strategin och arkitekturen, hur får jag den att vara relevant, dynamisk, ”ständigt” aktuell och något som används i vardagen för att styra och leda IT:s verksamhet som en integrerad del i verksamheten? 
 

Under det här inspelade webbinaret får du möta Eva Listi, CIO på Systembolaget och lärare på certifierad CIO, som tillsammans med Stefan Elmstedt diskuterar strategins centrala roll i digitaliseringen. Stefan Elmstedt är rektor för programmet certifierad CIO och kommer under webbinaret presentera utbildningen, som i år firar 10 års jubileum med mer än 400 certifierade CIO:er.


Om utbildningen

Certifierad CIO är en heltäckande utbildning som ger vidgade vyer och en fördjupning om vad CIO arbetet innebär. Programmet innefattar områden som IT-strategi, arkitektur, produktportföljen, projektstyrning, business case och IT-leveransen. 
 Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!