Digital transformation eller ”bara” transformation

Digital transformation eller ”bara” transformation

För att hänga med i dagens snabba utvecklingstakt och kunna bibehålla eller öka kundnöjdheten samt den interna effektiviteten ställs nu mer än tidigare krav på en kontinuerlig verksamhets- och tjänsteutveckling.

På vår utbildning Certifierad verksamhetsutvecklare lär vi dig att arbeta med processutveckling i kombination med tjänsteutveckling samt att uppnå konkreta och hållbara resultat med hjälp av verksamhetsarkitektur och praktisk förändringsledning på individ, grupp och organisationsnivå.

Kursen bygger på en väl utprövad teoretisk grund i kombination med upplevelsebaserad inlärning och konkreta case vilket ger dig möjlighet att på ett professionellt sätt direkt praktisera dina nya kunskaper i din egen verksamhet.

Lärarna på kursen har alla en lång erfarenhet av verksamhet- och tjänsteutveckling och jobbar kontinuerligt både som konsulter och utbildare i flera olika sammanhang. Vi kombinerar analytiska och kreativa metoder samt använder oss av olika typer av visualisering. Bilden ovan är t.ex. gjord av Karin Grönberg, som medverkar under kursen. 

Vi är dessutom stolta över våra nöjda kunder som i vår gav utbildningen 4,89 av 5 i helhetsomdöme!

Är du intresserad av att veta mer?

Läs här eller ta kontakt Max Lönnqvist på tel. 08-120 938 63 eller mejl max.lonnqvist@dfkompetens.seKontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!