Storytelling, Capabilities, FörmågorVintergatan – skapa din verksamhetskarta

Möjliggör snabba analyser och förbättrade beslutsunderlag

Nu har du möjlighet att delta på våra utbildningar på distans med samma känsla som om du vore på plats.

Skapa en Vintergata över din egen verksamhet. Kartan tydliggör beroenden och värdeströmmar samt möjliggör snabba analyser och förbättrade beslutsunderlag. 

I en skräddarsydd mall och pedagogiskt flöde, lär du dig bygga upp och arbeta med Vintergatan på en digital board i samarbetsplattformen Miro.

Vintergatan är en modell och metod som låter dig kombinera och visualisera flera perspektiv i en och samma verksamhetskarta som till exempel processer, information, IT-stöd och kundresor. Genom att placera dessa i verksamhetens övergripande värdeflöde skapar vi en geografi som snabbt blir ett stabilt underlag för en mängd nya analyser. 

Metoden möjliggör att du kan zooma in och ut på delar av din verksamhet, med olika perspektiv på ett sätt som gör att nya mönster blir synliga. Med Vintergatan som underlag blir det också möjligt att resa i tiden – från dagens läge till ett önskat läge genom att utifrån samma karta visualisera dagens lösningar och de tänkta framtida. 

  • Modellen används till att:
  • Skapa en gemensam verksamhetskarta baserad på förmågor
  • Synliggöra värden 
  • Visualisera kundresa och leverantörsresa
  • Göra snabba analyser
  • Produktlivscykler
Två personer från samma organisation är både en fördel och ger er ett bättre pris!

Det finns fördelar med att gå kursen med en kollega. Tillsammans kan det vara lättare att se helhetsbilden av vilka förmågor som finns i er verksamhet och hur beroendet dem emellan ser ut. Din kollega kanske har koll på delar som du inte har. Vid bokning av två från samma organisation ger er 5000 kr i rabatt.

”En modell och metod som låter dig kombinera och visualisera flera perspektiv i en och samma karta.


Kontakta mig!

Vill du veta mer eller har du frågor om den här utbildningen? Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!