Certifierande program Kurser Konferenser Informationsmöten

Vidareutbildningar inom områdena affär, ledning, verksamhet och IT

Certifierande program

Kärnan i vårt utbud är ett antal certifierande program som vardera löper över en termin. Exempel på roller som certifieras är CIO, IT-arkitekt, verksamhetsarkitekt, informationssäkerhetsansvarig, förvaltningsledare och Lead Developer.

Next
Prev
loading...

Kurser

Vi erbjuder ett brett utbud av vidareutbildningar för IT-verksamma, verksamhetsledare och affärsutvecklare. Exempel på utbildningsområden är affärsutveckling, IT-governance, programledning, projektledning, agila modeller och metoder, processorientering, informationsmodellering, informationssäkerhet, kravanalys, upphandling, test och förvaltning.

Next
Prev
loading...

Konferenser

Håll utkik hos oss om du vill ha koll på de senaste trenderna inom IT. Vi arrangerar flertalet spännande konferenser där såväl nationella som internationella experter ger dig nya kunskaper och insikter samt möjlighet till nätverkande med kollegor i branschen.

För närvarande har vi inga konferenser, men via våra nyhetsbrev får du information om kommande.

Next
Prev
loading...

Informationsmöten

Är du intresserad av en utbildning och vill veta mer? Välkommen till ett informationsmöte där du möter Dataföreningen Kompetens och lärarna som gärna berättar mer. Våra informationsmöten livesänds och du kan även se eftersändningar på DFKplay. Välkommen att inspireras!

Next
Prev
loading...

Kontakta mig!

Vill du veta mer? Fyll i din e-post så kontaktar vi dig inom kort!

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Tack för visat intresse

Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt!